dimarts, 22 de juny del 2010

Rebled fa una crida a la participació massiva per a la Junta del proper dia 22


El president de l'Associació de Petits Accionistes demana al consell la màxima informació possible sobre el present i futur de l'entitat Rebled torna a demanar la dimissió de Josep Gusó i confia en l'entrada del grup d'empresaris al club

Francesc Rebled, president de l'Associació de Petits Accionistes del Girona FC (Apagifc) va comparèixer ahir a escena, en una sessió informativa celebrada a la Cambra de Comerç del Girona, per reclamar la màxima participació en la Junta Extraordinària d'Accionistes que se celebrarà dimarts que ve. Davant la situació d'incertesa que envolta la gestió econòmica i social del club i enmig d'una sèrie inacabable de rumors que apunten a un possible relleu dels membres del consell, Rebled i els Petits Accionistes veuen l'acte del dia 22 com una oportunitat perfecta per esvair tots els dubtes que tenen entorn el passat, present i futur del Girona."Esperem que el dia 22 se'ns informi de tot. Jo, almenys, em comprometo a preguntar tots els meus dubtes i espero que tothom que hi pugui assistir també ho faci. Tenim una gran responsabilitat", subratllava ahir Rebled, que va posar al dia als membres de l'Associació (més de 200, com es va informar) de quin serà el funcionament de la Junta Extraordinària, així de quin són els dubtes més importants que volen descobrir en l'acte de la setmana vinent."

El club necessita una sacsejada", afegia, com també va repetir la idea que l'entrada de nous aires al consell és "necessari" per garantir un futur millor per a l'entitat. I és que, el present, tal i com pintava el propi Rebled ahir, no convida a l'optimisme. "És impossible ser tant dolent per crear un forat com el que arrossega el Girona; en dos anys hem passat de 900.000 a uns 4 milions d'euros de deute i això no pot ser", va criticar.

Rebled va advertir que el consell ha de deixar les "coses clares", explicar "com s'ha cobert els 3,2 milions d'euros de capital social" per generar la Societat Anònima i revelar si "els membres del consell s'han embutxacats diners del club durant aquestes darreres temporades". En cas de produir-se aquest cas, l'Apagifc no descarta "prendre mesures legals" sempre que "tinguem proves que així ha sigut".Criticava Rebled el sistema per acreditar-se a la Junta Extraordinària (cada assistent necessita posseir 3 accions o, si no, que aquest n'agrupi fins tres d'altres que li cedeixin), quelcom que "perjudica" sobretot als membres de l'Associació. "Igualment, pels que hi vulguin ser estem a la seva disposició per ajudar-los. Volem la màxima participació, la màxima implicació", va dir el president de l'Apagifc, qui es mostrava orgullós de la tasca que han dut a terme durant la seva curta existència: "Si no arriba a ser per nosaltres, per la nostra pressió al club, la ciutat hauria mirat cap a un altre lloc sense saber tot el que s'està fent malament en aquest club".