dijous, 24 de juny del 2010

«Josep Rofes no pot durar ni un minut més al Consell»

DIARI DE GIRONA


Francesc Rebled president associació petits accionistes i antics socis del Girona FC

MARC BRUGUÉS.


Amb quina sensació es va quedar després de la junta extraordinària d'accionistes?

Es va evidenciar que la situació és absolutament caòtica i que hi ha hagut irregularitats econòmiques. La junta va tenir l'efecte invers al que esperàvem. Volíem transparència i el que hi va haver va ser un augment de la indignació. La imatge que donem com a club és patètica. No ens mereixem aquests individus.Segons va assegurar en acabar la junta, va marxar sense les respostes que esperava.

Es va creure la ignorància del vicepresident Josep Rofes en alguns punts de l'ordre del dia?

No. Al contrari. La sensació era que no podia explicar res del que li preguntàvem. El senyor Rofes té perfectament coneixement de tot. A més a més, estem convneçuts que ell tampoc va desemborsar els 700.000 euros en efectiu com va dir.

Va entendre perquè els consellers Sierra, Molina, Vallbona i Rigau no eren a la taula presidencial?

La meva impressió és que Rofes va estimar-se més muntar el xou ell sol perquè li agrada. Ara demana la dimissió de tots els membres que resten...Sí. No es pot aguantar ningú més. Els responsables econòmics del club van ser incapaços d'explicar el que ha passat i ho van intentar fer amb contradiccions.

Rofes va dir que no coneixia res del club ni qui eren els socis de les societats angleses propietàris actulament dels accions de Figueras i Ventura. De tot el que va dir no es pot creure res.

Evidentment que és corresponsable de la gestió i de les irregularitats juntament amb Josep Gusó i amb la resta de membres del Consell d'Administració.

Va demanar la dimissió de Josep Gusó i ja és efectiva. Amb què se centrarà ara l'Associació de Petits Accionistes?

Ara és moment d'esperar els moviments empresarials. Estem a l'expectativa de si el grup del qual Jordi Miró n'és portaveu pot concloure l'operació de compra. El club necessita l'entrada d'un grup per sanejar-lo. Per les informacions que tinc i que m'arriben hi ha interès i hi tinc esperances.

També es comenta que podria ser que hi hagués un altre grup interessat en comprar però no encara no s'ha manifestat.El temps es tira a sobre. Caldrà esperar gaire?

M'imagino que fins la setmana que ve no hi haurà moviments, però no ho tinc clar. De moment no s'ha visualitzat cap canvi i això no ajuda. Cal fer-lo ràpid i immediat perquè si no, pot haver-hi problemes. Necessitem estabilitat.

Tinc entès que es va reunir amb Josep Gusó dies abans de la dimissió. Hi hauria alguna possibilitat que l'expresident li deixi el seu paquet accionarial?

No. Simplement li vaig comentar que s'havia equivocat i que hauria de ser a la junta d'accionistes per donar explicacions de la seva gestió.

Els petits accionistes van de la mà d'aquest grup d'empresaris format per Vilaró, Delgado i Agustí? Quina relació tenen?

Simplement estem informats de tot. Els hem dit que estem disposats a col·laborar amb qui ens ho demani. Si ens sol·liciten ajuda i el projecte ens agrada, hi col·laborarem perquè representem la massa social. No tanquem portes.

Rofes no tindria cabuda en un nou Consell?

En absolut. No podem plantejar un Consell amb el senyor Rofes. No pot continuar al club ni un minut més, ni ell ni els altres.